Bakan Oğuz, İstanbul’daki İSEDAK toplantısına katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin 37’nci Bakanlar Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Maliye Bakanı Dursun Oğuz, pandeminin sektörlere ve ekonomiye ve KKTC bütçesine olan etkilerini anlattı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığını yaptığı İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin 37’nci Bakanlar Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Mikro İşletmeler ile KOBİ’lerin Covid-19 salgınına karşı desteklenmesinde ‘’İslami Finans’ın Rolü” konusu ile ilgili bir konuşma yaptı.

Bakan Oğuz konuşmasında, pandeminin sektörlere ve ekonomiye yarattığı etkilerini vurgulayarak, pandeminin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bütçesi ve mali yapısında gelir gider dengesi açısından yarattığı durumu aktardı.

Bakan Oğuz, pandemi sürecinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde imkanlar çerçevesinde sektörlere yapılan desteklere de değindi.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret ve Gümrük Bakanı Mehmet Muş başkanlığındaki Bakanlar düzeyindeki toplantıya da iştirak eden Oğuz’un

İSEDAK Sonuç Bildirgesi toplantısının ardından akşam saatlerinde ülkeye dönmesi bekleniyor.BRT

[ad_2]

Bakan Oğuz, İstanbul’daki İSEDAK toplantısına katıldı