Avrupa Futbolunda derbiler gecesi – DT Kıbrıs Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Avrupa Futbolunda derbiler akşamıydı.

İngiltere Premier Lig’in 23. haftasında Arsenal, sahasında Liverpool’u 3-1 yendi.

Üst üste üçüncü galibiyetini alarak 49 puana çıkan Arsenal, ligde 15 hafta sonra kaybeden lider Liverpool’la arasındaki farkı 2’ye indirdi.

İtalya’daki derbi maçta Inter, sahasında Juventus’u 1-0’lık sonuçla geçti.

Inter’de Hakan Çalhanoğlu mücadelenin tamamında, Juventus’ta Kenan Yıldız ise 66 dakika görev aldı.

Üst üste 4. galibiyetini alan Inter, 57 puana ulaştı ve maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü. Ligde 17 hafta sonra yenilerek ikinci mağlubiyetini yaşayan Juventus ise 53 puanla ikinci sırada yer aldı.

İspanya 1. Futbol Ligi’nin 23. haftasında oynanan derbi maçta Real Madrid sahasında Atletico Madrid’le 1-1’lik sonuçla yenişemedi.

Puanını 58’e çıkaran Real Madrid liderliğini korusa da şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Girona ile arasındaki puan farkını artırmak için önemli bir avantajı kaçırdı. La Liga’da üçüncü Barcelona’nın 50, dördüncü Atletico Madrid’in ise 48 puanı bulunuyor.

Öte yandan, Teknik direktörlüğünü Fatih Terim’in yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig’de konuk ettiği Olympiakos’u 2-0 yendi.

Derbi galibiyetiyle 47 puana ulaşan Panathinaikos, 50 puanlı PAOK ve 48 puanlı AEK’in ardından 3. sırada yer aldı. Olympiakos ise 41 puanla 4. sırada kaldı.

 

[ad_2]

Avrupa Futbolunda derbiler gecesi – DT Kıbrıs Haber

Yorumlar kapalı.