Antrenörler sezon öncesi eğitimden geçiyor – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Antrenörler sezon öncesi eğitimden geçiyor




Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş, 5 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu seçimli olağan genel kurulda yeniden başkan seçilen Hasan Sertoğlu ve ekibini yürekten kutlarken, antrenör gelişim semineriyle ilgili basın bidirisi yayınladı.

Yayınlanan bildiride, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin iş birliği çerçevesinde her sezon öncesi Kıbrıs Türk futbolunun gelişimini sağlayacak unsurlardan biri olan antrenör eğitiminin üst seviyeye çıkarılabilmesi için sürekli düzenlenmekte olan seminerlere Pandemi dolayısıyla zorunlu olarak ara vermek durumunda kalındığı ve Sağlık Üst Kurulunun kararları doğrultusunda bu yıl seminerlerin gerçekleştireceğini açıkladı.

Antrenörler Derneği yönetimi almış olduğu kararla antrenör eğitim seminerini 1-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek. Teknik direktör ve A lisansa yönelik seminer Lefkoşa’da The Paradise Park’ta, B Lisans, C Lisans ve Kaleci Antrenörlerine yönelik seminer ise Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda düzenlenecek. Teknik direktör, A, B, C, Kaleci antrenörü lisansları yenileme seminerine ilgili lisans sahibi teknik adamların 2021-2022 futbol sezonunda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan çalışma izni alabilmeleri için seminere katılma zorunluluğu olacak.