Altyapı çalışmaları devam edecek – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Altyapı çalışmaları devam edecek



[ad_1]

 

1461 İskele Trabzonspor Futbol Akademisi günden güne büyümeye devam ediyor. Uzun yıllardır aktif olan ancak pandemiden dolayı aksamalar yaşayan akademi çalışmaları yeniden hız kazandı.

Bayrak Radyosu’nda canlı yayınlanan Spor Dosyası programına telefonla konuk olan Akademi Koordinatörü Zafer Kuş, Necmi Usal ve Kaya Emiroğlu’nun sorularını yanıtlayarak antrenmanlar ve mevcut süreçle ilgili açıklamalar yaptı.

Kuş, mesaisinin büyük bölümünü akademiye ve çocukların gelişimine ayırdığını belirterek, bundan büyük bir memnuniyet duyduğunu ve çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Kuş, “Şu an tek olarak antrenörlük görevini üstlenmiş durumdayım. 120 civarında futbolcumuz var. Ancak kulüp bünyesinde bir de komite kurduk ve beraber hareket etmeye gayret ediyoruz. Komitede kadın sporseverlerimiz de var. Ayrıca çok büyük bir sıkıntımız olan saha probleminin de giderilmesini istiyoruz. Şu an İskele Cumhuriyet stadı’nda çalışıyoruz. Sayın Reşat Oğuz hocamız ve Ahmet Orun bizlere çok yardımcı olmaktadırlar. Ancak futbol sezonunun başlamasıyla büyük sıkıntı yaşayacağımızı biliyoruz. Bir adet sentetik zeminli stad yapılması halinde sorunun bir nebze olsun çözüleceği inancındayız” diye konuştu.

[ad_2]