Aldatmak’ın Behram’ı Aras Aydın’ın eşi güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı! “Ne şanslı adamsın” – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Aldatmak’ın Behram’ı Aras Aydın’ın eşi güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı! “Ne şanslı adamsın”



Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu benzer biçimde adların rol almış olduğu Aldatmak dizisinde Behram karakterine yaşam veren Aras Aydın başarıya ulaşmış oyunculuk performansı ve yakışıklılığıyla dikkat…

Atv ekranlarının sevilen dizisi Aldatmak’ta yaşam verdiği Behram Dicleli karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Aras Aydın hususi hayatıyla da merak ediliyor. Ünlü oyuncunun eşinin kim bulunduğunu duyanlar hem oldukça şaşırıyor hemde güzelliğiyle tam not alıyor.

Ünlü oyuncu Aras Aydın kendisi benzer biçimde oyuncu Melis Birkan ile geçen yıl Mayıs ayında evlenmiş. Sade bir törenle evlenen meşhur çift sosyal medyada sık sık beraber paylaşımlar yapıyor.

Aras Aydın eşi

Aras Aydın’ın eşi Melis Birkan ile paylaşımlarına sosyal medyada; ‘Ne talihli adamsın’, ‘Çok yakışıyorsunuz’, ‘Çok güzel bir çiftsiniz’, ‘Bu kadar mı yakışır iki güzel insan birbirine’ benzer biçimde yorumlar yapılıyor.

Aras Aydın eşi 2

1989 doğumlu olan Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezunu.

Aras Aydın eşi 3

Eskişehir’de dünyaya gelen Aydın, 2010 senesinde yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yapmış olduğu ve Bülent Emin Yarar’ın başrolde olduğu “Öğretmen Kemal” adlı diziyle ilk oyunculuğa adım attı.

Aras Aydın eşi 4