Alayköy sahası çimlendiriliyor – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Alayköy sahası çimlendiriliyor



[ad_1]

Alayköy sahasının çimlendirilmesi için ilk adım atıldı.

Ulusal Birlik Partisi Alayköy Örgütü’nün girişimleriyle sponsorlardan bağışlanan malzemeler dün düzenlenen törenle kulübe teslim edildi.

Alayköy Sahası’nda yapılan törende konuşan UBP Alayköy Örgüt Başkanı Mevlüt Hacımevlüt saha ile yıllardır ilgilenilmediğini belirterek “Söz verdik ve adım attık. Gereken altyapı malzemelerini getirdik. Bundan sonrasını da başaracağız” dedi.

Yıllarca hasretini çektikleri çim sahaya kavuşacak olmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Alayköy Spor Kulübü Başkanı Osman Sarıkaya, “Başlangıcı yaptık. İnşallah bitirmek de nasip olur” diye konuştu.

Kulübün eski başkanlarından Menteş Aytaç da konuşmasında başkanlık görevinde bulunduğu yıllarda çim saha hayalinin olduğunu ifade ederek “Olanaksızlıktan o zamanlar yapamadık. Bugün sponsorumuz bir düdük çalarak maçı başlattı. Biz de katkılarımızla bitiş düdüğünü çalarak projeyi bitireceğiz” dedi.

Ana sponsor Çağkan Bozalanlar ise firma olarak gençlere daha iyi spor yapma imkanı sunma amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Bozalanlar “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da konuşmasında siyasi amaç gütmeden gençliğe hizmet hedefinde olduklarını söyleyerek “Yaşanan bu ekonomik sıkıntıların içinde sponsor firma güzel bir adım atmıştır. Tebrik ediyoruz ve tüm işadamlarını bu tür katkılarla gençliğe sahip çıkmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

[ad_2]