Aile’nin Aslan’ı Kıvanç Tatlıtuğ’un kız kardeşi görenleri hayran bıraktı! “Bazıları güzel doğar” – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Aile’nin Aslan’ı Kıvanç Tatlıtuğ’un kız kardeşi görenleri hayran bıraktı! “Bazıları güzel doğar”



Kıvanç Tatlıtuğ, Aile dizisi ile tv ekranlarına geri döndü. Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşmış olduğu Aile dizisinde Aslan karakterine yaşam veren Kıvanç Tatlıtuğ’un hususi yaşamı da oldukça konuşuluyor. Tatlıtuğ’un kız…

Kıvanç Tatlıtuğ hususi yaşamı da merak edilen adlar içinde yerini alıyor. Oğlu Kurt Efe’yi kucağına alması ile ilk kez baba olan Kıvanç Tatlıtuğ’un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ’u görenler, gözlerine inanamadı. Güzelliği ile dikkat çeken Melisa Tatlıtuğ için sosyal medyadan yorum yağdı.

ezgif.com-webp-to-jpg (33)

İlk olarak 2002 senesinde iştirak ettiği Best Model of Turkey yarışmasıyla adını duyuran sonrasında Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle oyunculuğa adım atan Kıvanç Tatlıtuğ, peş peşe rol almış olduğu yapımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (34)

Kıvanç Tatlıtuğ’un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ ise abisinin aksine gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (35)

ezgif.com-webp-to-jpg (36)

Tatlıtuğ’un kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ’un güzelliğine adeta yorum yağdı. Kıvanç Tatlıtuğ’un Melisa Tatlıtuğ, Cem Tatlıtuğ, İpek Tatlıtuğ ve Tugay Tatlıtuğ isminde 4 kardeşi bulunuyor.

kivanc-tatlitug-kac-kardes