Aile 4. bölüm ne zaman? Aile dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti… – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Aile 4. bölüm ne zaman? Aile dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? İşte son bölüm özeti…



Aile dizisi 4. kısmı dizi severler tarafınca merakla beklenmeye başladı. 7 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle gösterim hayatına süregelen Aile dizisi, seyircilerin beğenisini toplamayı başarmış durumda. Dizide, Serenay Sarıkaya; Devin,…

Aile dizisi yeni bölümünün ne vakit yayınlanacağı merak edildi. Show Tv ekranlarında gösterilen Aile dizisi coşku dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Aile dizisinin yeni kısmı beklenirken son bölümde yaşananlar da sorgulanmaya başladı. İşte Aile dizisi yeni bölüm ile alakalı detaylar ve son bölümün özeti…

7 Mart Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Aile, her salı akşamı Show Tv’de yayınlanıyor. Aile dizisi yeni kısmı bu akşam (28 Mart Salı) saat 20:00’de yayınlanacak.

aile 4. bölümm

Aile’nin 3. Bölümünde: Devin’in sofraya gelişi, Hülya’nın onu bir tehdit olarak görmesi için yeterlidir. Hülya en iyi bilmiş olduğu taktiği uygulamaya karar verir: Dostlarını yakınında, düşmanlarını ise daha yakınında tutmak… Bunun ilk adımı olarak Devin’i kurucusu olduğu derneğin bir etkinliğine çağrı eder. Aslan’ın odağında ise ailesini yasa dışı işlerden çıkarmak vardır. Bu operasyonun en mühim adımlarından biri de; genç iş insanı Atilla Özyılmaz’ın şirketine ortak olmaktır. Kaza geçiren Aysel’e, Cihan’dan bir yardım eli uzanır. Hülya ise Aslan ve Devin ilişkisini yolun başındayken bitirmek için Cihan’la aynı masaya oturmak zorunda kalır. Devin, Hülya ile iştirak ettiği etkinlikte yaşananlardan sonrasında bir karar alır. Ama Aslan’la geçireceği ilk gecede aralarındaki çekime yenik düşerken, Aslan’ın asla beklemediği hamlesiyle karşı karşıya kalır. İkili içinde ipler kopma noktasına gelir. Ancak bir araya geldikleri sürpriz bir sofrada yaşananlar, Devin’i hayatıyla ilgili büyük bir karar almaya iter. Bu karar, Aslan ve Devin’in yolculuklarındaki en mühim kırılma noktası olacaktır.

aile 3. bölüm

Aile’nin 4. Bölümünde: Evlilik sözleşmesini gören Devin’in öfkesine hakim olmakta zorlandığı tanıtımda Aslan ve Devin arasındaki gerilim tırmanıyor.

Aile dizisi dördüncü bölüm

Aslan’ın “O Cihan Efendi Devin’in yakınında yöresinde dolaşamaz” sözleri dikkat çekerken Cihan tekrardan Devin’in ofisine gidiyor. Devin’in Cihan’a söylediği ‘Annen seni sevsin diye ölmeye bile razısın sen’ cümlesi tanıtıma damga vururken, Devin’in ofisine gelen Aslan’ın Cihan’la karşılaşıp karşılaşmayacağı yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.