47 ilaç, geri ödeme listesine alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işık… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 47 ilacın geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan “Sosyal Güvenlik Kurumumuz tarafınca yapılan düzenlemeyle 36’sı yerli üretim olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldık. İlaçların hastalarımıza şifa olmasını temenni eder, yurttaşlarımıza sağlıklı bir ömür dilerim” dedi

Bakan Işıkhan, “Sosyal Güvenlik Kurumumuz tarafınca yapılan düzenlemeyle 36’sı yerli üretim olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldık. İlaçların hastalarımıza şifa olmasını temenni eder, yurttaşlarımıza sağlıklı bir ömür dilerim” dedi.

Bakan ayrıca; 3 kanser, 3 multipl skleroz, 1 immunosupresan, 7 antibiyotik, 6 kan, 3 diyabet ilacının listede yer alacağını açıkladı.

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 47 ilaç, geri ödeme listesine alındı” haberi, 19 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 47 ilaç, geri ödeme listesine alındı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: 47 ilaç, geri ödeme listesine alındı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

47 ilaç, geri ödeme listesine alındı

Yorumlar kapalı.