Dr. Uçaner, adeta isyan etti – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısManşet

Dr. Uçaner, adeta isyan etti



 

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Üroloğu Opr. Dr. Erol Uçaner,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda herşey kontrol altındayken, kaç gündür vaka yokken 170 asker ve 40 kombaycının ülkeye getirileceğini belirterek, konuyla ilgili eleştirilerde bulundu.

İşte Uçaner’in o paylaşımı;

170 asker ailesi getiriliyor.
40 kombayci getiriliyor.

Kim gelir beni ilgilendirmez, beni bir doktor olarak ilgilendiren tek şey bu süreçte, herşey kontrol altındayken, kaç gündür vaka yokken,bu şekil izole olunmuş, 50 gün evlerine kapanmış haldeyken ,hastanede hemen hemen covid19 hastalarının tümü taburcu edilmiş ve yeni bir sayfa açıp herşeye yeniden baslayacak duruma gelmiş, bu önümüzdeki kritik 20 günü tamamlamamız gerekirken, çok mu gerekliydi şu an hasta tespit edilmeyen pozisyonumuz varken yurtdışından başka ailelerin getirilmesi?
İki hafta daha durduramadıkmı?
Cok mu zor OTORİTE olmak?
Cok mu zor ELİNİ MASAYA vurup dur demek?
Cok mu zor KOTROL BENDEDİR. deyebilmek?
Cok mu zor GÜÇ BENDEDİR deyebilmek?
Allah aşkına kapanın 2 haftada daha,almayın kimseyi izole olunmuş, 16 gündür hasta tespit edilmeyen bu adaya!!!
Yoksa buna da mi bilim kurulu ok dedi?
Bu kadar mı cok istersiniz bunu?
2 aydır uğraş veren sağlık çalışanlarını,ailelerini görmeyen bu kişileri, doğum günlerini görüntülü kutlayan ,bulaştıysam bile bulastırmayım deyip de uzaktan çocuklarına, büyüklerine seslenen tüm adada görev alan polis, dr,hemşire, hasta bakıcı, belediye, mecburi işleyen tüm kesimlere saygınız bu şekilde mi olacak?Anneler gününde annelerimizin ellerini öpemeyecek pozisyonda olmamız bu kadar mı değerli sizin için?
Bana lütfen ama 14 gün karantinaya alınacaklar,testleri yapılacak demesin kimse.
17. günde aktive olursa, 20 gün sonra bulaş başlarsa buna cevap vermekte zorlanacaksınız.

DT Kıbrıs Haber